Het karakter van een tuin wordt weerspiegelt in de stijl van zijn zwemvijver.

Rustig, klassiek of toch liever een modern design? Een vijver met waterplanten of toch liever een biologisch zwembad? Ieder zwemvijverproject richt zich op het individuele concept van de daarbij behorende tuin en perfectioneert deze tot een gezamenlijk kunstwerk.

Haal het paradijs in uw tuin!

De Wonderlijke wereld
van natuurgetrouwe zwemvijvers.
Puur genot voor lichaam en geest.

De natuur vraagt om een behoedzame en respectvolle omgang. “Gebruik in plaats van misbruik” is het devies dat daarom consequent wordt toegepast. In overeenstemming met de werkelijke waarde van het water moet dit in zwemvijvers daarom ook niet, zoals bij traditionele zwembaden, voortdurend chemisch worden gezuiverd en regelmatig worden vervangen. In plaats daarvan reinigt zich een zwemvijver eenvoudigweg geheel vanzelf. Het geheim daarachter: net zoals in een natuurlijk meer zorgt een zorgvuldig afgestemde beplanting van een speciale regeneratiezone op een natuurlijke en biologische wijze voor steeds zuiver en vitaal water.

En hoewel, om vervuiling van plantenresten uit de plantenzone te voorkomen, een wand het zwem- van het regeneratiegedeelte scheidt, straalt een zwemvijver altijd een vormgegeven en functionele eenheid uit.