Wilt u uw leefomgeving optimaliseren en eruit halen, wat erin zit? Misschien heeft u zelf al een idee hoe uw tuin eruit zou kunnen zien. Of wilt u juist de frisse blik van een expert? Een goede hovenier heeft goed opgeleide mensen in huis, die u met verstand van zaken en originele ideeën kunnen adviseren over alle mogelijkheden.

“Ze ontwerpen tuinen met duurzaamheid als uitgangspunt en uw ideeën als inspiratiebron.”

Er komt veel kijken bij een goed tuinontwerp. Ze kunnen u helpen de juiste keuzes te maken. Daarbij dragen ze graag creatieve ideeën en oplossingen aan.

Heeft uw tuin een grondige aanpak nodig? Of is een kleine aanpassing voldoende? Daarbij letten we op alle belangrijke aspecten, zoals het ruimtelijk effect, zonlicht, privacy, kind vriendelijkheid, wintergroen en onderhoud. Wilt u een moderne, landelijke of stijlvolle tuin? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een 3D-presentatie geven we u een beeld van het eindresultaat. Samen maken we er een unieke tuin van, waar u nog jaren plezier aan zult beleven!

Een hovenier komt graag bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te inventariseren. Bel of mail ze voor een afspraak.